Migros’tan Alışverişlerde Para İadesi! Az Önce Başladı!

Migros’tan Alışverişlerde Para İadesi! Az Önce Başladı!
Migros ile Yapı Kredi iş birliği kapsamında düzenlenen yeni kampanyaya göre, Migros’tan yapılacak alışverişlerde 100 TL’ye kadar WorldPuan hediye edilecek. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Mayıs ayına girilmesiyle beraber tüm bankalar farklı markalarla iş birliği içerisinde yeni kampanyalar düzenliyor. Gıdadan teknolojiye, akaryakıttan giyim sektörüne kadar düzenlenen kampanyalar kapsamında müşterilere hediye TL ve para iadesi imkânı sunuluyor. Bu kapsamda, Yapı Kredi ve Migros da iş birliği içerisinde düzenlediği kampanya kapsamında Migros’tan alışveriş yapacak Yapı Kredi müşterilerine 100 TL’ye kadar WorldPuan hediye edileceğini açıkladı.

Buna göre, Chippin uygulaması üzerinden Migros’tan tek seferde yapılacak 750 lira alışverişe 50 lira Worldpuan, 2 farklı günde yapılacak alışverişlere toplam 100 lira Worldpuan verilecek.

migros-fiy5-cover.jpg

YAPI KREDİ VE MİGROS’TAN ALIŞVERİŞ KAMPANYASI

Yapı Kredi, kampanyanın 31 Mayıs’a kadar devam edeceğini duyururken, kampanya şartlarını da tek tek açıkladı. Bu kapsamda, kampanya şartları şu şekilde:

Müşterilerin World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması gerekecek.

Kampanyadan farklı günlerde yapılan alışverişlerden en fazla 2 defa yapılan alışveriş tutarına göre faydalanılabilecek.

Kampanya tüm Migros ve Macro mağazalarında geçerli olacak.

Kampanyadan Worldpuan kazanılması için World Mobil uygulaması üzerinden mutlaka katılım yapılması ve işlemin Chippin uygulaması üzerinden yapılması gerekecek. Kampanya kapsamındaki ChipPuan kazanımları bakiye harcaması hariç yapılan, uygulamaya eklenen kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacak. Kampanya fiziki Migros mağazalarından Chippin Mobil uygulamasına kayıtlı World kart ile yapılacak işlemler için geçerli olacak ve online harcamalar kampanya kapsamında yer almayacak.